Το Εκπαιδευτικό μας Προσωπικό

Δημήτρης Μεγαλοκονόμος & Ναζελί Παπαδάκη
Αργεντίνικο Tango


Ο Δημήτρης Μεγαλοκονόμος ασχολείται με το Tango Argentino από το 2004 έχοντας λάβει μαθήματα από τους πιο καταξιωμένους έλληνες κι αργεντίνους δασκάλους. Τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται συστηματικά ως χορευτής και χορογράφος. Επίσης κατά την εξαετή πορεία του ως δάσκαλος έχει πραγματοποιήσει τόσο ομαδικά ή ατομικά μαθήματα, όσο και σεμινάρια. Από το 2010 συνδιοργανώνει τη δική του milonga «Miloga los Chiquillines” η οποία αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης πολλών tanguero της Αθήνας. 

Η Ναζελί Παπαδάκη ασχολείται με το χορό (κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, flamenco) από το 2003. Το 2009 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το αργεντίνικο Tango το οποίο και την συνεπήρε από την πρώτη στιγμή. Στο διάστημα αυτών των 5 ετών αφιερώθηκε στην ουσιαστική εκμάθηση αυτού του χορού παίρνοντας μαθήματα από πολύ αξιόλογους έλληνες κι αργεντίνους maestros εμβαθύνοντας σε κομμάτια τεχνικής, έκφρασης, κινησιολογίας και μουσικότητας.

Από το 2011 χορεύουν και διδάσκουν μαζί ενώνοντας την αγάπη τους για το συγκεκριμένο χορό. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους έχουν δώσει shows σε ποικίλες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα όπως festivals  (Tango Greece Festival, Tango Kalamata festival κα) και milongas (La Pebeta, Tangofix, El Conventο del Arte, Passional κα) . Επίσης, έχουν συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις όπως «24 ώρες Tango», «Tango y Nada mas», «+/- Tango», «Φόνισσα Dolce Vita». Το 2013  ιδρύουν το δικό τους εργαστήρι χορού, τη «Χοροποίηση».