Το Πρόγραμμα μας

Για να κατεβάσετε το ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολής μας παρακαλώ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο ή κάντε κλικ στην εικόνα που βρίσκεται παρακάτω:

Κάντε κλικ εδώ: Πρόγραμμα μαθημάτων Xoropoiisi-tango-vyrona

 • Δωρεάν εγγραφές
 • Ειδικές τιμές σε άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ζευγάρια
 • Συνδυαστικά πακέτα προσφορών
 • Πρώτο μάθημα δωρεάν
 • Εγγραφές όλο το χρόνο

 • TANGO ARGENTINO (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 8 μαθήματα το μήνα.
  Το αυθεντικό αργεντίνικο tango είναι ένας αυτοσχεδιαστικός χορός. Στη Χοροποίηση διδάσκουμε τον κώδικα επικοινωνίας του ζευγαριού μέσα από την αγκαλιά. Πιο συγκεκριμένα, τη σαφή ανταλλαγή μηνυμάτων κι ενέργειας, ώστε το κάθε ζευγάρι να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό του χορό εκφράζοντας την προσωπικότητα και την αισθητική του ερμηνεύοντας τη μουσική. Το αργεντίνικο τάνγκο, όπως όλες οι τέχνες, δε σταματάει ποτέ. Ο κάθε μαθητής διδάσκεται την τεχνική βάσει της οποίας θα μπορεί συνεχώς να εξερευνεί, να εμβαθύνει και να εξελίσσεται χορευτικά στον κόσμο του τάνγκο κι όχι να πραγματοποιεί την αυτοματοποιημένη αναπαραγωγή βημάτων.

  LATIN (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 4 ή 8 μαθήματα το μήνα.
  Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μια ή δύο φορών την εβδομάδα.
  Στο τμήμα αυτό διδάσκονται οι 8 διεθνείς κοινωνικοί χοροί, οι οποίοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, Latin κi Eυρωπαϊκούς. Στους Latin περιλαμβάνονται οι Rumba, Mambο, Cha-cha, Samba, Rock n’ Roll. Οι Ευρωπαϊκοί αποτελούνται από Tango, Waltz και Fox Trot.

  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 4 μαθήματα το μήνα.
  Στο μάθημα αυτό διδάσκονται τα βασικά βήματα κι οι  φιγούρες όλων των παραδοσιακών χορών της Ελλάδας με τις παραλλαγές τους. Υπάρχει διαχωρισμός τμημάτων βάσει ετών εμπειρίας όπως και ηλικίας.

  YOGA (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1.5 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 4 ή 8 μαθήματα το μήνα.
  Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μια ή δύο φορών την εβδομάδα
  Στο τμήμα αυτό διδάσκεται η Yin Yang yoga. Το μάθημα αυτό περιλαμβάνει ασκήσεις διαλογισμού, τους παραδοσιακούς χαιρετισμούς στον ήλιο, στηρίξεις κι ασκήσεις της Yoga-Nidra.
  Η δομή του μαθήματος περιέχει συνδυασμούς ασκήσεων με στόχο τη μυϊκή ενδυνάμωση, την αύξηση της ελαστικότητας των μυών και την βελτίωση της επικοινωνίας του νου με το σώμα.

  ZUMBA (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 4 ή 8 μαθήματα το μήνα.
  Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μια ή δύο φορών την εβδομάδα.
  Η Zumba ενσωματώνει λάτιν και διεθνή μουσική σε συνδυασμό με απλές χορευτικές κινήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση του σώματος με τρόπο διασκεδαστικό, χαρούμενο και σίγουρα αποτελεσματικό. Μία τάξη Zumba, ή αλλιώς ένα Zumba fitness party, περιλαμβάνει γρήγορους και αργούς ρυθμούς ,με σκοπό να σμιλέψουν το σώμα, χρησιμοποιώντας μια αερόβια προσέγγιση ώστε να επιτευχθεί μία μοναδική ισορροπία καρδιαγγειακής και μυϊκής τόνωσης.

  PILATES

  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 12 μαθήματα το μήνα.

  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 12 μαθήματα το μήνα.

  ΜΟΝΤΕΡΝΟ - HIP HOP (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 4 ή 8 μαθήματα το μήνα. Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μια ή δύο φορών την εβδομάδα. To Χίπ Χόπ (Hip - Hop) δεν είναι ένας είδος μουσικής ή ένα είδος χορού, αλλά μία κουλτούρα που αποτελείται από 4 στοιχεία:
  1) Rap (Ο στίχος),
  2) Breakdancing (O χορός),
  3) Djing (Η μουσική),
  4) Graffiti (Η εικόνα)

  ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (για πληροφορίες πατήστε εδώ)
  Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν 4 μαθήματα το μήνα.
  Η μουσικοκινητική αγωγή είναι ο συνδυασμός μουσικής και κίνησης κι απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών. Η διδασκαλία γίνεται μέσω παιχνιδιών, άρα η μάθηση έρχεται αβίαστα. Επιπλέον, το παιδί μαθαίνει από μικρό να συνεργάζεται και να συνυπάρχει με συνομηλίκους του, με αποτέλεσμα να καλλιεργείται η κοινωνικότητά του. Επίσης, μεγάλη σημασία δίνουμε στη κίνηση η οποία είναι απαραίτητη και το βοηθά όχι απλά να κατανοήσει αυτό που ακούει, αλλά και να του γίνει βίωμα. Τραγούδι, μουσική και κίνηση είναι φυσικά αλληλένδετα. Επίσης, σε ένα μάθημα μουσικοκινητικής αγωγής τα παιδιά θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους, το φυσικό μουσικό όργανο που όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν. Τέλος, χρησιμοποιώντας παιδικά μουσικά όργανα στη πορεία θα μπορούμε να καταλάβουμε και την κλίση που έχει κάποιο παιδί σε αντίστοιχο όργανο (π.χ. αν μπορεί να συγχρονίσει και τα 2 του χέρια --> πιάνο, αν κατέχει καλά το ρυθμό --> κρουστά κ.τ.λ).